23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO søger medarbejdere

FAKRO er inde i en rivende udvikling på det danske marked og søger derfor flere dygtige medarbejdere indenfor salg og service.

"FAKRO kom ud af sit 5. år i Danmark med rekordsalg til de danske kunder, men der er for meget vi ikke når ud til og får med," fortæller Morten Nielsen, chef for kundeservice og logistik, FAKRO Danmark A/S.

Man er derfor i gang med at ansætte en række nye medarbejdere og forventningen er, at man i løbet af foråret har fået nogle af stillingerne besat. Da der samtidig kommer flere forhandlere til, som sælger FAKRO, er det vigtigt at være ude hos forhandlerne for at understøtte deres arbejde.

"Væksten i vores branche er naturligvis meget positiv, men den betyder også, at specielt salgsstillingerne kan være svære at matche den rigtige medarbejder med. Vi har is i maven og vi går ikke på kompromis, men det kræver noget tålmodighed når vi søger nye folk," siger Morten Nielsen.

I øjeblikket arbejder man på at finde en eller flere kundeservicemedarbejdere til kontoret i Herning hvorfra FAKRO styrer det danske marked for ovenlysvinduer og trapper. Derudover søger man en salgskonsulent til at afdække Hovedstadsområdet hvor en stor del af byggeaktiviteterne foregår i disse år.

Mere info: https://www.jobindex.dk/jobsoegning?q=fakro

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.096