23948sdkhjf

Arkitekturformidling, der virker...

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Hos Factor X Adman formidler vi arkitekturpolitikker, arkitektkonkurrencer og byggeprojekter for byggeriets parter.

Hos Factor X Adman udvikler vi løbende konkurrence­programmer, arkitekturpolitikker og andre kommunikative løsninger for byggeriets parter. Vi hjælper både bygherrer, offentlige institutioner, rådgivere og fonde.    

Konkurrenceprogrammer, der frigiver rådgivernes kreativitet
Når vi udvikler konkurrenceprogrammer er vores målsætning at inspirere arkitekter og deres rådgivere til at yde deres bedste. Et godt konkurrenceprogram er resultatet af flere måneders intensivt arbejde, hvor konkurrenceudskriveren /bygherren har fundet frem til de behov og funktioner, arkitekturen skal opfylde.

Selve formidlingen af bygherrens ønsker har stor betydning for kvaliteten af de indleverede forslag. Er det let at afkode teksten? Er materialet indbydende? Er det klart, hvad der er ufravigelige krav, og hvad der blot er ønskværdigt? 

Når man kommunikerer med en visuelt orienteret faggruppe, er det grafiske udtryk alfa og omega. 

Vi har blandt andet designet konkurrenceprogrammer for konkurrencer som ”Købmagergade, Hausers Plads og Kultorvet”, ”Kvæsthusbroen” og ”Byudvikling ved Fasanvej Station”. Du kan læse mere via dette link 

LÆS OGSÅ: Vinyl i Supersygehusene 

Arkitekturpolitik for Frederiksberg Kommune
Frederiksberg er helt særlig, blandt andet fordi det er svært at bygge nyt uden at rive noget gammelt ned. Derfor har kommunen formuleret en ambitiøs arkitekturpolitik, der er samlet i en 100 siders publikation. Politikken kommer vidt omkring, både historisk og politisk - og som i detaljer gennemgår retningslinjerne for, hvordan byen gerne skal udvikle sig de næste mange årtier – så både egenarten kan bevares, og byen kan blive ved med at være levende.

Vi har layoutet publikationen for Frederiksberg Kommune og har også hjulpet med at gøre den ensartet rent tekstmæssigt.

Læs ”Arkitekturpolitik for Frederiksberg”

Skal vi formidle Jeres arkitekturprojekt?
Vi hjælper bygherrer, kommuner og rådgivere med at kommunikere deres byggeprojekter. Interesseret i at høre hvordan vi eventuelt kan hjælpe Jer med at formidle jeres projekter?

Kontakt os på info@fxa.dk eller 8731 1030 for en uformel snak.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111