23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hörmann-direktør fylder 60 år og fejrer 10 års jubilæum

Jan Rahbek fejrer i år sin 60 års fødselsdag og sit 10 års jubilæum som administrerende direktør for Hörmann Danmark A/S. Derfor inviterede han i går (den 16.01.2018) til fødselsdagsreception på Restaurant CARLTON i Aarhus.

Jan Rahbek blev ansat som administrerende direktør for Hörmann Danmark A/S den 1. oktober 2007. Jan Rahbek tiltrådte sin stilling i en sund virksomhed i vækst, men med finanskrisens indtræden og tabet af en række nøglemedarbejdere, som havde ramt pensionsalderen, blev det en vigtig mission for Jan Rahbek at styre virksomheden trygt og sikkert gennem krisen og komme stærkt ud på den anden side.

- Midt i krisen var det vigtigt for mig at opretholde optimismen og se muligheder frem for begrænsninger. Derfor oprustede jeg virksomheden med rekruttering - dels fra egne rækker og dels fra eksterne ressourcer, som passede ind i Hörmann-familiens fremtid. Det var vigtigt for mig, at vi havde ”klart skib”, når vinden vendte, fortæller Jan Rahbek.

Blandt kolleger og samarbejdspartnere er Jan Rahbek kendt for sin strukturerede tilgang til sit arbejde. Hörmanns har altid været kendt for sin høje kvalitet, og Jan Rahbek har gennem årene tilført denne kvalitet i hver en åre af Hörmann Danmark A/S.

- Vi skal altid levere kvalitet og et højt serviceniveau – også selvom det koster lidt ekstra tid, fortæller Jan Rahbek.

Siden 2010 har Hörmann Danmark A/S haft en støt vækst, og ved udgangen af 2017 opnåede virksomheden en vækst på 21,7 procent i forhold til 2016 og lavede en ”All time high”-omsætning i virksomhedens historie.

Hvem er Jan Rahbek?

En rundspørge blandt gæsterne ved fødselsdagsreceptionen tegnede et tydeligt billede af, hvem Jan Rahbek er. Fælles for gæsternes udtaleler var, at de nævnte en lang række af superlativer, som kendetegner Jan Rahbek. Blandt superlativerne blev det fremhævet, at Jan Rahbek er varm, humoristisk, hjælpsom, dedikeret og yderst professionel i sit arbejde.

Et udsnit af gæsternes udtalelser om Jan Rahbek: 

Robert Lund, Servicechef hos Hörmann Danmark A/S – kollega 

- Jan giver arbejdsrum med vide rammer til udfoldelse, og han er der altid, hvis jeg får brug for sparring. Han er rigtig god til at være på niveau med sine medarbejdere og bidrager altid med godt humør og en seriøs men humoristisk og effektiv tilgang til arbejdet. Et godt eksempel er, at han har navngivet vores ledergruppe: Elefantgruppen. I Elefantgruppen holder vi kun møder, når der er noget at mødes om.

Annette Larsen, Ordreadministrator hos Hörmann Danmark A/S – kollega

- Jan er en utrolig rar chef, som er meget professionel, lyttende og omsorgsfuld. Han giver os frihed under ansvar og er på niveau med os i det daglige. Det er virkelig rart, og jeg ved, at jeg altid kan bede om hjælp og sparring – både arbejdsmæssigt og privat.

Thomas Kjær, Portmanden – samarbejdspartner

- Jan er en ven, som altid er behjælpelig og klar på en snak. Da finanskrisen pressede på, var Jan den første til at sætte sig ind i bilen og køre til Sjælland for at hjælpe mig med at styre min forretning sikkert gennem krisen. Sådan er Jan. Han assisterer med sin erfaring og viden, når der er brug for det. – Og så er han en spasmager. Vi har været på mange fabriksbesøg i Tyskland sammen, og det er altid underholdende at være i selskab med Jan. Jan er en entertainer, som gerne bidrager med et festligt indslag under middagen.

Peter Sørensen - tidligere arbejdskollega

- Jan er meget kreativ og idérig – både personligt og professionelt. Han er dybt engageret og meget professionel i sit arbejde, og så er han altid forgænger for en god sammenkomst med festlige indslag. Godt humør og humor er en stor del af Jans væsen.

Sten og Trille Johansen - tidligere nabo gennem mange år

- Med Jan og Dorthe har vi haft et naboskab ud over det sædvanlige. Jan og Dorthe er meget deltagende ved arrangementer, og når Jan går ind i et projekt, gør han det 110 procent. Jan går aldrig ned på udstyr! Da han eksempelvis skulle begyndte til bolsjekogning, sørgede han for, at han i sit startkit havde alle tænkelige farver og smage til sine bolsjer. Det samme gjaldt, da han startede til akvarelmaling, finere madlavning og paraglidning. Jan er elskværdig, observerende og en mand i kontrol.

Hörmann Danmark A/S
Normansvej 6
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78942215
P nummer: 1002566241

Kontaktperson

Michella Bach Baagø
+45 60666071 mbb@adhost.dk

Send til en kollega

0.078