Plejer du dit virtuelle CV nok?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Din profil på Linkedin spænder meget bredere end blot et kort oprids af din karriere. Det er din og headhunternes professionelle søgemaskine i forhold til job og karriere. Det er vigtigt, at dit CV på Linkedin er skarpt, professionelt og opdateret.

Med over 450 millioner brugere er Linkedin verdens største professionelle og erhvervsrettede sociale medie. Din personlige profil udgør dit professionelle fundament, men forstår du at udnytte de muligheder, du har selv har for at bidrage til dit professionelle CV med en god uddybning af din faglighed?

Linkedin er en platform, hvor du kan opbygge dit netværk ved at ”connecte” med samarbejdspartnere, kunder, kollegaer og thought leaders inden for din branche.

Du har mulighed for at holde dig opdateret på den nyeste viden inden for din branche, og på den måde fremstå som en engageret kandidat for rekrutteringskonsulenter / headhuntere og for din kommende chef. 

Ved at dele og søge viden i dit netværk bidrager du til den faglige dialog, der gør Linkedin til en yderst relevant søgemaskine for potentielle arbejdsgivere og headhuntere. Dette uanset om du er i arbejde og blot er åben for nye muligheder, eller om du er jobsøgende.  

Din Linkedin profil og dine aktiviteter på LinkedIn platformen bliver på den måde dit dynamiske virtuelle CV, du løbende skal pleje.

Læs meget mere om, hvad du kan gøre for at fremme din karriere, hvor du også kan finde flere Gode tips og nyttige værktøjer til din jobsøgning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.11