23948sdkhjf

Prysmian udvider dets optisk fiberfabrik i Claremont, North Carolina

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Med en kapacitetsforøgelse på 60%

Prysmian Group annoncerede en planlagt udvidelse til koncernens fiberoptiske fabriksanlæg i Claremont, North Carolina. Investeringen på $ 54 millioner vil øge anlæggets kapacitet med 60 procent og støtte fremstillingen af optisk fiber til telecom industrien. Dermed er der siden 2014 investeret $ 79 millioner i Claremont anlægget. Det forventes, at udvidelsen vil give 50 nye job i løbet af de næste tre år.

"Prysmian Group fortsætter med at investere i hele Nordamerika for at forsyne kontinentet med innovative telecom løsninger" udtaler Hakan Ozmen, administrerende direktør for Prysmian Group North America.

"Denne investering er afgørende for at gøre Claremont facilitet selvforsynende med optisk fiber, samtidig med at det skaber ekstra logistiske og kvalitetsmæssige fordele" siger Steve Linden, Optical Fiber Business Unit Director of Operations. "Vi er taknemmelige for Staten North Carolina for at støtte denne udvikling, som vil gøre det muligt for os at udvide vores udstyr betydeligt til produktion af fiberoptisk kabler fra start til slut"

Koncernen har ligeledes etablerede et tæt forhold til lokalsamfundet, hvortil Claremonts Borgmester Shawn R. Brown udtaler, "I de sidste fire år har vi haft en hyppig dialog med Prysmian for bedre at forstå deres behov og hvordan byen bedst kan støtte deres vækst. Det er disse diskussioner, der har bidraget til at bane vejen for meddelelser som denne".

Claremont udvidelsen er en del af koncernens planer om at foretage betydelige investeringer i hele Nordamerika til støtte for Verizons udvikling af 5G og nye bredbåndsnet. Dette inkluderer en investering på $ 14 millioner til koncernen Abbeville fabrik samt en $ 15 millioner investering til dets Lexington fabrik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.102