23948sdkhjf

Tre nye medarbejdere hos Shark & Co.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Shark & Co. A/S

Der blev lidt tættere omkring bordet ved årets sidste morgenmøder her hos Shark & Co. Et travlt efterår blev fulgt op af en travl afslutning på 2017. Og midt i al travlheden blev vi – heldigvis – tre flere til at løfte opgaverne.

En Sarah til Online Marketing
Vi fik Online Marketing Konsulent Sarah Pedersen til at rådgive om Sociale Medier og hjælpe med community management. Sarah kommer med en international baggrund, en kandidatuddannelse i virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet og erfaring fra hummel, hvor hun har været med til at styre deres sociale medieplatforme. 

En rutineret mediegrafiker
Vi har fået Kasper Bach Hansen som ny Grafiker på tegnestuen. Kasper er uddannet mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole og har erfaring fra blandt andet Bysted og Designit. Kaspers grafiske øjne og sans for detaljen skal bl.a. være med til at styrke den lokale markedsføring af Møbelkædens medlemmer.

En Sarah med erfaring fra møbelbranchen
Og allerede inden Sarah Pedersen havde været her et par måneder, blev hun kaldt ”gamle Sarah”. Det begyndte, da Sarah Fynbo startede som Projektkoordinator. Sarah skal blandt andet hjælpe med at koordinere indsatsen for de mange møbelbutikker i Møbelkæden, og hun har da også selv erfaring fra branchen. Sarah har nemlig siddet som henholdsvis eksport- og salgsansvarlig hos Stouby Furniture og Raun.

Dermed nåede vi op på syv nye ansigter hos Shark & Co. i løbet af 2017 – en nettotilvækst på fire.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Shark & Co. A/S

Svanes Plads 4 1. sal
8700 Horsens
Danmark
Shark & Co. A/S

Send til en kollega

0.078