23948sdkhjf

Styr radiatorerne med mobilen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vaillant A/S

Kom altid hjem til en opvarmet bolig med ambiSENSE: Vaillants trådløse system til individuel regulering af rumtemperaturen i flere rum.

ambiSENSE er Vaillants nye, smarte og enkle trådløse system til individuel regulering af rumtemperaturen i flere rum. ambiSENSE opvarmer de enkelte rum i boligen efter behov, og kan til enhver tid reguleres og indstilles til den ønskede temperatur – enkelt og hurtig med mobiltelefon eller tablet via en gratis App. Med de trådløse radiatortermostater opnås den optimale varmekomfort i boligen, og samtidig sænkes varmeudgifterne.

Enkel og hurtig montering

ambiSENSE kan anvendes til de fleste radiatorsystemer. Systemet er ideelt for eftermontering i eksisterende boliger med eksempelvis en gaskedel, et oliefyr eller en varmepumpe fra Vaillant. ambiSENSE monteres hurtigt på boligens radiatorventiler og tilsluttes nemt varmeanlægget via den velkendte multiMATIC 700 styring samt det i ambiSENSE startpakken inkluderede VR 920 internetmodul.

Styr varmen via mobilen

Via en gratis App indstilles den ønskede rumtemperatur. App’en giver mulighed for indstilling af opvarmningstider for alle værelser med op til fem forskellige temperaturer pr. dag i ugen. Hvert værelse kan desuden navngives for bedre overblik. Temperaturindstillingerne kan kontrolleres og justeres efter behov og kan naturligvis også indstilles manuelt direkte på ambiSENSE radiatortermostaten.

Sparer intelligent på varmen

Hvis du åbner et vindue på et værelse, vil ambiSENSE automatisk registrere dette og sænke temperaturen, så der ikke anvendes unødig energi. Der kan spares på energien ved at slukke eller skrue ned for varmen i de værelser som sjældent anvendes. Skal værelserne i brug, kan der hurtigt skrues op for varmen igen.

ambiSENSE kort fortalt

ambiSENSE startpakken indeholder:

  • 3 stk. ambiSENSE termostathoveder VR 50
  • 1 stk. VR 920 internetmodul

 Systemet tilsluttes via multiMATIC 700

Ved flere radiatorer i hvert rum anbefales tilkobling af ambiSENSE rumtermostat VR 51. Et system med ambiSENSE kan indeholde op til 20 radiatorer og 12 separate rumtermostater.

Green iQ 

ambiSENSE er den oplagte løsning til green iQ gaskedlen ecoTEC exclusive, som har internetmodulet VR 920 integreret i forvejen. Det betyder, at der her blot skal tilkobles det antal VR 50 termostathoveder, som der er behov for.

 Hvis du gerne vil vide mere eller har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte din Vaillant konsulent.

Med venlig hilsen
Vaillant A/S

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vaillant A/S

Drejergangen 3A
2690 Karlslunde
Danmark
Vaillant A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.11