23948sdkhjf

SE VIDEO - Inbound marketing på 3 minutter

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Inbound er et af de nye og begavede marketingværktøjer for enhver virksomhed. Factor X Adman har lavet en bog om fænomenet. Nu er bogen filmatiseret.

Hos Factor X Adman har vi skrevet en kort, no-nonsense bog om inbound på et overordnet plan - og navnlig om hvad man kan bruge det til, når man er marketingansvarlig i en industriel virksomhed på B2B-markedet.

I bogen piller vi inbound marketing ned på et niveau, hvor alle kan være med. Vi mener nemlig, at inbound hverken er en mirakelkur for alt, der plager marketingchefen, eller en disciplin af en sværhedsgrad, så kun eksperter kan røre ved det. Derimod mener vi, at inbound er logisk, indlysende og en fremragende måde at skaffe salgsleads ude på internettet. Det skriver vi meget mere om i bogen, som kan downloades/bestilles fra vores hjemmeside.

Download Inbound marketing

Inbound marketing filmatiseret
Alle gode bøger ender med at blive filmatiseret, så det er vores inbound-bog også blevet. Animeret og produceret inhouse og speaket af vores direktør Martin Clante, som tidligere har lagt stemme til talrige reklamespeaks.

På mindre tre minutter får du essensen af inbound marketing serveret.

SE VIDEO: Inbound Marketing af Factor X Adman

Inbound - et glimrende supplement
Som det fremgår af både bogen og filmen betragter vi inbound som en effektiv motor, der potentielt set giver masser varme salgsleads til en virksomheds sælgerstab. Men vi mener også, at inbound kan ikke stå alene: Jo mere ens salg er baseret på strategiske relationer, jo sværere er det at forelske sig i kunsten at skabe bunker af nye leads. Jo smallere segment, man bevæger sig i, jo mere betyder de personlige relationer. Dét kan inbound ikke erstatte. Det kræver gammeldags håndværk, relationsmarkedsføring, begavet salgsstrategi og så videre.

Inbound er altså ikke et mirakelmiddel. Alligevel mener vi, at man kraftigt bør overveje at inddrage Inbound som en del af marketingmixet, da det har nogle markante styrker.

LÆS OGSÅ: Strategisk marketing øger bundlinjen

Nysgerrig?
Vi hjælper også gerne Jer i gang med at aktivere jeres Inbound-indsats.

Interesseret? Kontakt os på info@fxa.dk eller 8731 1030

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103