BROEN A/S lancerer nu næste generation af afspærringsventiler: VSH XPress full flow ventilen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Broen A/S

En ny unik produktionsteknik gør det muligt at fremstille ventiler i ét og samme materiale som selve rørinstallationen.

Med lanceringen af den nye VSH XPress ventil tilbydes VVS branchen nu helt nye installationsmuligheder og systemløsninger med en full flow ventil, der er fremstillet i samme materiale som selve rørinstallationen.

Den nye ventil leveres i forzinket stål og i rustfrit stål og med den rustfrie version er risici for korrosion og afgivelse af tungmetaller i drikkevandet minimeret.

VSH XPress ventilen, der er udviklet i Danmark, byder på en optimeret full flow konstruktion i et slankt design, der samtidigt sikrer optimal og ensartet isolering af hele XPress installationen. Den patenterede sædekonstruktion sikrer optimal tæthed og kuglegang samt en lang levetid.

Ventilerne fremstilles på BROENs nye moderne automatiserede produktionsanlæg i Assens og med en individuel ventiltest af hvert enkelt ventil sikres BROENs velkendte høje kvalitet.
Dette understreges af et nyt tiltag, hvor hver eneste VSH XPress ventil som standard er lasermærket med information om størrelse, materiale og trykklasse samt mærket med et individuelt og unikt ventilnummer med sporbare oplysninger om proces- og kvalitetsdata på individuelt ventil niveau.

VSH XPress ventilerne er egnede til brugsvand, varme og køl og tilbydes i dimensioner fra DN10 til DN50 – alle godkendte til PN16 med et temperaturområde fra -35°C til +135°C. Tilslutningerne er pres kombineret med pres, gevind eller omløber og de nye ventiler kan problemløst anvendes med både nye og eksisterende VSH XPress systemer, idet materialestandarder og teknologier er ens.
Lækagesikringen Leak-Before-Press (LBP) bruges stadig i installationsfasen, så sikkerheden for et velfungerende XPress system er øget. Der gives 10 års garanti på XPress systemet – inklusive ventiler og fittings.

”Den nye ventil er en milepæl i BROENS snart 70 årige historie og vi er meget stolte af den nytænkning som ventilen på alle områder bærer præg af. Vi realiserer nu vores vision om at levere komplette løsninger til vores kunder”, siger produktchef Per Johansson.

Ventil konceptet designet af BROEN har allerede modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award for sit unikke design.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Broen A/S

Skovvej 30
5610 Assens
Danmark
Broen A/S

Send til en kollega

0.136