23948sdkhjf

Vi søger en jeg-er-løsningsorienteret Teknisk salgsingeniør – Offshore

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Er du en dygtig sælger med hang til udfordringer og teknik, og brænder du for at komme tæt på kunderne? Hvis svaret er ja, har du nu mulighed for at blive en del af Solars offshoresalgsafdeling i Vejen.

I offshoreafdelingen sælger vi serviceydelser samt produkter, der skal være certificerede til eksplosionssikrede områder og/eller være godkendt til marinebrug. Vi tilbyder teknisk support, og vi sikrer vores kunder den nødvendige logistik både i og uden for Danmark.Dine opgaver og ansvarsområder

Med salgskontoret som din daglige base opbygger og udvikler du en professionel international kundekreds, som du har det selvstændige kundeansvar for. Du udformer og implementerer handlingsplaner for salget. Du fremmer teknisk vejledning og løsningssalg indenfor offshore- og marineinstallationer samtidig med, at du udarbejder og følger op på tilbud og projekter. Du er sparring til markedsorganisationen i forhold til sortimentsopdatering og -udvikling.

Du sætter en ære i at levere høj kvalitet samtidig med, at du arbejder effektivt. Du evner at skabe gode relationer til såvel kollegaer som kunder. Jobbet indebærer et stort ansvar med mulighed for personlig indflydelse på såvel dagligdag som løsningsvalg. Du får reference til salgschefen på Offshore & Marine.

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet har du en generel teknisk viden fx via en baggrund som elinstallatør eller ingeniør. Du har solid erfaring fra en lignende salgsstilling. Du er pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du har et godt kendskab til Office-pakken. Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel.

Det er et must, at du er velformuleret på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøg senest den 19. februar 2018

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?   

Kontakt salgschef Bjarne Tarp på 40 64 12 38.

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.115