23948sdkhjf

Ajour System ansætter tre nye medarbejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajour System a/s

Der er masser at fejre hos Ajour System. To nye hoveder og et kendt ansigt kommer til.

Søren Hansen, der har været ansat som studiemedhjælper er blevet fastansat som udvikler pr. 1. februar. Søren er lige blevet færdig som datamatiker på EAL og er nu klar til at grave dybere ned i systemet.

"Jeg har glædet mig meget til at blive en fast del af holdet og hverdagen i Ajour System, som byder på mange spændende opgaver omkring optimering og videreudvikling af systemet." (Søren Hansen)

Derudover kan vi byde to nye kolleger varmt velkommen til folden. Claus Ryom og Daniel Møinichen.

Claus Ryom på 39 år er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og er ansat som Konsulent, der skal varetage alle vores kunder i det Nord- og Midtjyske. Claus har solid erfaring med fra rådgiver- og byggebranchen fra Cubo Arkitekter, hvor han har varetaget projektering, arbejdsmiljø, tilsyn og byggeledelsesopgaver.

"Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede kendskabet til Ajour i rådgiverbranchen og vise dem fordelene ved et digitalt system." (Claus Ryom)

Daniel på 22 år er startet i praktik hos os og skal beskæftige sig med brugerfladen af Ajour systemet. Daniel læser multiemediedesign på Erhvervsakademiet Lillebælt på 4. semester.

”Jeg glæder mig til at arbejde med det visuelle udtryk og skabe et nuanceret syn på app’en og komme med forbedringer ift. brugeroplevelsen.” (Daniel Møinichen)

Vi byder alle tre varmt velkommen til Ajour teamet der nu bestpr af 22 medarbejder i Danmark. 

ajoursystem.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajour System a/s

Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark
Ajour System a/s

Send til en kollega

0.094