23948sdkhjf

EL-Service samler til bunke, når det gælder langvarige samarbejdsrelationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL-Service ApS

Lange samarbejdsrelationer, baseret på gode kundeoplevelser og tillid, er en vigtig del af EL-Services DNA.

Det er ikke kun el-tekniske specialistkompetencer og en dyb brancheerfaring, som den Ballerup-baserede elektriker har opbygget gennem generationer. En bærende del af EL-Services fundament er nemlig gjort af solide og varige relationer til samarbejdspartnere, der deler virksomhedens forståelse for kvalitet og service.

”Enhver succes bygger på et solidt fundament. Og vi skylder utvivlsomt en stor del af vores succes til gode samarbejdspartnere, som gennem tiden har været med til at skabe endnu større værdi for vores kunder,” fortæller Jens Weywadt direktør i EL-Service.

GoBo Byg, der er en tømrer-, murer- og malervirksomhed med domicil i Ølstykke, er en af de samarbejdspartnere, som EL-Service igennem en lang årerække succesfuldt har løst mange opgaver med. Og heldigvis byder 2018 på mere af det samme: EL-Service og GoBo Byg har nemlig lige afleveret endnu en fællesopgave, hvor de sammen har opført et arkitekttegnet hus i Jyllinge.

Opgaven inkluderede blandt andet installering og montering af ventilationsanlæg, videoovervågning, intelligent belysning og hvidevarer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL-Service ApS

Hedeparken 9
2750 Ballerup
Danmark
EL-Service ApS

Send til en kollega

0.109