23948sdkhjf

Nu kan du styre energiforbruget med et swipe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

I dag er brugervenlighed alfa omega, og mange ting kan efterhånden styres med et swipe på telefonen. Men nu tager energigiganten Schneider Electric tankegangen fra smartphones ind i kontoret og hjemmet.

Efterspørgslen på intelligente energistyringssystemer til bygninger er større end nogensinde før, og som resultat stilles der stigende krav til systemernes brugervenlighed og fleksibilitet. Den tendens imødekommer den globale specialist i energistyring og automation, Schneider Electric, nu med en vægmonteret touchskærm til betjening af bygningers indeklima.

Opfylder et stigende behov
Løsningen har fået navnet KNX Multitouch Pro. som gør det muligt at styre forskellige elementer i rummet så som temperatur, persienner og belysning med et intuitivt brugerinterface, der kan skræddersys og er lige så nem at betjene som en smartphone.

KNX Multitouch Pro anvender den åbne og standardiserede protokol KNX, som er en af de mest udbredte kommunikationsprotokoller til bygningsautomation.

"Vi ser en stigende interesse for intelligent energistyring både i virksomheder og private hjem, men det er vores opgave at gøre det komplekse simpelt. Det er KNX Multitouch Pro et direkte eksempel på, fordi vi samler forskellige elementer i boligen på en enkelt skærm. På den måde har man fuld kontrol over indeklimaet og komfort, fordi man undgår at gå og justere på samtlige radiatorer, kontakter og persienner i løbet af dagen og i stedet kan betjene det hele ét sted,” siger David Toftlund, produktchef i Schneider Electric.

KNX Multitouch Pro er specielt designet til hoteller, kontorer, større boliger samt mindre butikker og er især egnet til nybyggerier og renoveringer.

Nem installation
Det er ikke kun KNX Multitouch Pro’s funktioner, der er optimerede – en stor fordel for især montører er, at opsætningen og installationen også er fleksibel og nem at udføre.

Man kan have op til otte funktionssider, som frit kan konfigureres med de ønskede funktioner. Desuden kan de mest anvendte funktioner aktiveres med en håndbevægelse. KNX Mutitouch Pro drives af spændingen på KNX-bussen, som forbinder de enkelte komponenter, og kræver således ikke separat strømforsyning.

Fordelene ved KNX Multitouch Pro

  • Nem installation: Kan installeres i de enkelte rum og konfigureres fra ét centralt sted.
  • Alsidig: Kombinerer den funktionelle alsidighed ved en termostat- og multifunktionsknap.
  • Skræddersyet og intuitiv: Man kan vælge mellem flere betjeningsmuligheder for at justere elementerne; ved at trykke, swipe eller dreje – eller en kombination. Funktionsbetjeningen tilpasses brugerens ønsker og kan til enhver tid tilpasses nye brugere eller situationer.
  • Prioriterer det, der er vigtigst: Den mest anvendte funktion kan aktiveres ved en simpel, berøringsfri håndbevægelse, og i dvaletilstand kan displayet slukkes helt eller vise et billede, f.eks. et firmalogo.

 Find mere information om KNX Multitouch Pro på: www.lk.dk/KNX 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.127