23948sdkhjf

GLASSOLUTIONS får dedikeret interiørteam

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glassolutions A/S

GLASSOLUTIONS har længe haft stort fokus på interiørløsninger. Det understreges nu med et nyoprettet, dedikeret interiørteam bestående af erfarne medarbejdere, der udelukkende vil arbejde med interiør og specialisere sig inden for feltet.

GLASSOLUTIONS har i mange år haft stort fokus på interiørløsninger. Der er blevet udviklet nye koncepter og kontinuerligt udført opgraderinger. Det allerseneste skud på stammen er New York Loft Style, som giver et råt og industrielt, men samtidig raffineret look og som der har været utrolig stor interesse omkring.

GLASSOLUTIONS ser det derfor nu som et naturligt step, at interiør får en helt særskilt organisationsenhed i virksomheden.

Skæringsdatoen hedder 1. marts, men teamet er allerede nu så småt ved at samle sig og glæder sig bare til at komme i gang” lyder det fra teamets kommende styrmand, Jesper Schmidt Hansen!

Teamet kommer til at bestå af de allerede erfarne GLASSOLUTIONS kollegaer Teddy Kristensen, Heine Kristensen, Maria Bek Schulz, Frederik Bonfils samt Mette Pedersen.

Har du spørgsmål, eller er du bare nysgerrig, er du altid velkommen til at tage fat i teamet. Deres kontaktoplysninger er de samme som hidtil og findes på www.glassolutions.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glassolutions A/S

Industriholmen 61
2650 Hvidovre
Danmark
Glassolutions A/S

Send til en kollega

0.133