23948sdkhjf

Førende entreprenørkoncern tager teknologisk tigerspring

| Medlemsnyhed | Indrykket af CalWin A/S

Det intelligente værktøjs- og materielstyringssystem TraceTool skal sikre HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S og tømrer- og snedkervirksomheden S. Guldfeldt Nielsen A/S optimal udnyttelse af koncernens værktøjer.

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S og tømrer- og snedkervirksomheden S. Guldfeldt Nielsen A/S tager et ordentligt teknologisk tigerspring med implementeringen af det intelligente værktøjs- og materielstyringssystem TraceTool. 

Fremover vil de to søsterselskaber bruge TraceTool til at have fuldstændig styr på placeringen af de mere omkostningstunge værktøjer og øvrigt materiel. Samt gøre det nemmere end i dag for medarbejdere at udlåne og overlevere værktøjer.

"Vi har foretaget en grundig undersøgelse af de systemer, der findes på markedet. Det faldt ud til TraceTools fordel, da vi synes, det virker som et fleksibelt og gennemført system," siger Jens Bastrup, administrerende direktør i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S.

Værktøjsoverdragelse direkte på byggepladsen
TraceTool udvikles og sælges af it-virksomheden CalWin A/S og er i dag byggebranchens mest solgte værktøjs- og materielstyringssystem. Det fungerer på både desktop og mobile platforme og sikrer en nem og intuitiv registrering af samtlige enheder.

"TraceTool skal sikre os en bedre udnyttelse af vores værktøjer og samtidig gøre det lettere at overdrage værktøjer mellem de enkelte medarbejdere," siger Kim Åge Nielsen Birkerød, administrerende direktør i S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Han henviser til, at begge virksomheders medarbejdere fremover kan bytte værktøjer ude på byggepladsen eller i bilen ved at scanne værktøjet ind via deres smartphones eller tablets. Tidligere krævede den slags værktøjsoverlevering, at medarbejderen bagefter skulle hjem på kontoret og registrere det på en computer.

"Vi ser det som en kæmpe fordel, at TraceTool er et online system, hvor man kan overdrage værktøjer on-the-spot," siger Kim Åge Nielsen Birkerød. 

Digital førerhund
Ifølge Jens Bastrup spiller digitale værktøjer som TraceTool en afgørende rolle i forhold til at gøre organisationen så strømlinet og effektiv som muligt.

"Der sker rigtig meget på den digitale front for tiden, og derfor er det vigtigt, at virksomheder som HANS JØRGENSEN & SØN og Guldfeldt kan være med på vognen, når nye digitale hjælpemidler bliver tilgængelige, således at vi kan forblive attraktive virksomheder for både kunder og medarbejdere - ikke mindst vores 35 lærlinge," siger Jens Bastrup.

Medlemsnyhed

Indrykket af
CalWin A/S

Højbyvej 50
5260 Odense S
Danmark
CalWin A/S

Send til en kollega

0.095