23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO glæder sig

FAKRO deltager for 3. gang på den vigtige Byggeri '18 byggemesse i Fredericia.

Siden etableringen af FAKRO Danmark A/S i 2013, er det 3. gang at virksomheden er repræsenteret på byggemessen i Fredericia, Byggeri '18.

"Vi erkendte fra starten, at vi skal sørge for at komme med på de vigtigste messer i Danmark, her tænker vi selvfølgelig på Byggeri i Fredericia og Building Green i Forum. Dér har vi været med hvert år siden det begyndte," fortæller Jon Tougaard, FAKRO Danmark.

"FAKRO er typisk godt repræsenteret ude i resten af Europa på de allerstørste messer dér som eksempelvis Bau i Tyskland, Budma i Polen og Batimat i Frankrig. Det er blevet en vigtig måde at promovere os på og vi giver den gas hver gang vi er med i form af imponerende stande, proaktive medarbejdere og en masse spændende produkter. Så må vi håbe på, at vi kan leve op til alle de forventninger," griner Jon Tougaard.

Han vil ikke præcist ind på hvilke produkter, der vises i 2018, men der vil være fokus på det som danskerne efterspørger, både blandt de private slutbrugere og blandt de professionelle.

"Vi er i markedet for at give kunderne et godt produkt til en fornuftig pris uden alt for mange dikkedarer og dyre elektroniske løsninger. Vi fokuserer på det essentielle - et ovenlysvindue der virker - og forsøger at blive rigtig gode til netop det vi kan: Et ovenysvindue i hvid, 3-lags polyurethanlak, ukompliceret at benytte og lige til at montere i de fleste tagkonstruktioner," slutter han af.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.063