23948sdkhjf

Masser af kræfter og rolig i hydraulikken

| Medlemsnyhed | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Maskinfører Thomas Jørgensen fra Entreprenørfirmaet LONICO ApS i Hårby, ser mange fordele med sin kompakte Hitachi ZX225USLC-6 gravemaskine.

– Især hydraulikken er god, den kører meget roligt og er behagelig at arbejde med. Det er vigtigt, når vi retter af til pladser, og vi graver meget kloak, hvor der skal rettes af til rør nede i bunden. Der er maskinen nem at køre.

– Den har kræfter nok og har kørt ekstra godt siden det første eftersyn, hvor der blev justeret nogle ting. Det var aftalen, at jeg skulle køre 50 timer med maskinen og så fortælle, hvad jeg mente. Så kom de fra H.P. Entreprenørmaskiner og klarede de ting, jeg ønskede. Det var en rigtig god måde at gøre det på.

KORT BAGENDE EN FORDEL
– I arbejdet med kloakering fungerer maskinen fint – både med multi-bommen og den korte bagende – for den kræver kun lidt plads. Fordi der er et ekstra knæk på bommen, kan jeg mindske gravemaskinens drejeradius ved at køre armen tættere på mig selv. Så bliver den godt nok lidt højere, men når jeg skal rundt mellem bygninger, kræves der ikke så meget plads.

– Det er bare optimalt, og efter jeg var skeptisk i starten, er jeg nu blevet rigtig glad for det. Maskinen er kompakt, så hvis vi kører ude langs en vejkant – og jeg bare krøjer rundt langs grøften – skal jeg ikke spekulere på, om bagenden kommer ud over vejbanen.

Jeg var lidt bekymret for, om maskinen var stabil, når den er så kort, men det har Hitachi klaret godt. Den er helt stabil, som den er.

ECO ELLER POWER?
– Jeg har også rotortilt på, så armen bliver lidt længere, og vægten flyttes lidt længere ud. Det mærker jeg ikke under arbejdet. Maskinen har kræfterne, og jeg kan køre i Eco det meste af tiden. Kun ved tung jord som ler og lignende, må jeg koble Power til. Så der spares også brændstof.

– Kabinen er komfortabel, blandt andet med klimaanlæg og håndfrit telefonsystem. Der er sat Leica GPS i, så vi har en præcis styring at grave og rette af efter. H.P. Entreprenørmaskiner har været flinke til at hjælpe mig med at få tingene monteret, hvor det passer mig bedst.”

Find mere om Hitachi ZX225USLC-6 her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Danmark
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Billeder & videoer

_02A1184_preview_02A1147_preview_02A1112_preview_02A1194_preview_02A1260_preview

Send til en kollega

0.111