Godt samarbejde gav PCB-fri skole

| Medlemsnyhed | Indrykket af TWO Teknik ApS

Endnu et vellykket samarbejde mellem Søndergaard Nedrivning og TWO Teknik, som bestod af godt saneringsarbejde og korrekt PCB forsegling, resulterede i at Årby Skole ved Kalundborg nu kan kalde sig "PCB Fri".

På Årby Skole ved Kalundborg blev der i 2015 konstateret stærkt forhøjede værdier af PCB.

Søndergaard Nedrivning vandt opgaven i hovedentreprise og valgte TWO Teknik som leverandør af PCB forsegling samt til at forestå forseglingsarbejdet.

Forsegling af PCB-holdige vægge, lofter og vindueselementer på Årby Skole ved Kalundborg. Samspillet mellem korrekt udført saneringsarbejde og forseglingsarbejde, med NIRAS som rådgiver har resulteret i, at PCB værdierne nu godt 12 måneder efter arbejdet er udført, er langt under grænseværdierne og Årby skole kan kalde sig for PCB-fri.

Det resultat er både Søndergaard Nedrivning og TWO Teknik stolte af. Det er dog ikke første gang, at Søndergaard Nedrivning og TWO Teknik i samarbejde løser denne type opgaver. Af tidligere sager kan bla. nævnes Bygningsstyrelsen, UCC Ballerup og Solvangsskolen.

PCB forseglingen er udført med PCB spærre produktet SPS Primær. SPS Primær er med sine mange år på markedet, det mest anvendte forseglingsprodukt til PCB og har også den mest solide dokumentation.

Læs mere om sagen i kataloget PCB-fri_Skole og læs mere om PCB forsegling med SPS Primær i Produktbladet.

Kontakt TWO Teknik her for mere info om PCB forsegling og projektet

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TWO Teknik ApS

Korngården 6
4660 Store Heddinge
Danmark
TWO Teknik ApS

Send til en kollega

0.115