23948sdkhjf

Slutspurt for Streetmekka

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

KT Elektric A/S har i samarbejde med Pallisgaard A/S haft til ansvar at stå for komplette el-installationer i Streetmekka. Arbejdet er i fuld gang og Streetmekka står klar torsdag d. 15 februar.

Slutspurten er sat ind for et spændende projekt for GAME Streetmekka, som i samarbejde med bl.a. Aalborg kommune, vil skabe et samlingssted for unge og voksne, med fælles interesse for street-miljøet.

KT Elektric A/S har i forbindelse med det nye Streetmekka i Aalborg haft til opgave, i samarbejde med Pallisgaard A/S, at være ansvarlig for de komplette el-installationer i bygningen og har blandet andet udført nyt belysningsanlæg, nød og panik belysning, netværksinstallationer, kabeltræk for Automatisk Brand Ventilationsanlæg og Audio installationer.  Byggeroddet har taget til, men der arbejdes engageret mod målet, som skal stå færdigt torsdag d. 15 februar, 2018.

Projektet er lokaliseret i en gammel betonhal på Eternitten, som har til formål at skabe et fællesrum for børn, unge og voksne til brug på alle tider af året, hvor kreativ udfoldelse- og samtidig udvikling af bydelen i Eternitten, er i højsædet.

Billedet venligst lånt af GADE Streetmekka Aalborg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Billeder & videoer

Streetmekka

Send til en kollega

0.123