23948sdkhjf

Ganske få ledige standpladser tilbage EL & TEKNIK

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL & TEKNIK

Det er med at være hurtig på aftrækkeren, hvis man har ønske om at blive udstiller på Danmarks største elfagmesse. To ud af tre haller er nu helt udsolgt.

Der bliver noget at se frem til på EL & TEKNIK. Det er der ikke længere nogen tvivl om. 153 udstillere har nu fået booket en standplads, og nedtællingen til den 15. maj 2018 er for alvor i gang.

Se udstillerlisten her

Dansk Energi og VELTEK kan også nu glædeligt melde ud, at både Hal C og Hal A nu er helt udsolgt. Årets messe bliver derfor et helt fantastisk forum, hvor nye teknologier og faglighed mødes under samme tag med mange muligheder for at tilegne sig ny viden og pleje sine kompetencer.

Der resterer kun få, men suveræne, stande i Arena Fyn. De ledige standes placering i Arena Fyn er nemlig både tæt ved hovedscenen for faglige oplæg og tæt ved den indgang, som halvdelen af de besøgende bruger. Det viser besøgsanalyserne fra messen i 2016.

Virksomheder med standplacering i Arena Fyn får dermed stor eksponering midt i messens trafikale knudepunkt.

Se den opdaterede halplan her

Stort fremmøde på sidste uges udstillermøder
I sidste uge blev der afholdt to udstillermøder, hvor 80 udstillere valgte at lægge vejen forbi for at få alle detaljerne på plads, så de forventede ca. 8.000 gæster får en forrygende oplevelse.

Udstillermøderne styrkede også netværket blandt udstillerne, ligesom der var lagt inspirerende oplæg ind i programmet.

I København kunne udstillerne blandt andet høre Nathalie Camilla Larsen, digital chef hos LEAD Agency, fortælle om, hvordan de sociale medier kan understøtte udstillernes øvrige markedsføring både før, under og efter messen.

Alle præsentationerne fra udstillermøderne kan downloades på hjemmesiden for EL & TEKNIK.

Hvis din virksomhed endnu ikke har booket en stand til EL & TEKNIK 18, kan du gøre det her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL & TEKNIK

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
EL & TEKNIK

Send til en kollega

0.134