23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAD manager til Erasmus & Partnere

Erasmus & Partnere udvider med CAD manager for at styrke ingeniørfirmaets tegningsarbejde

Troels Christensen er ansat i en projektstilling som CAD manager hos Erasmus & Partnere Rådgivende ingeniører A/S. Troels er uddannet bygningskonstruktør fra UCN Aalborg og har arbejdet som sådan hos en række ingeniørtegnestuer i Nordjylland, senest EKJ Lindgaard rådgivende ingeniører A/S. 

Erasmus & Partnere, der blev kåret til Gazelle-virksomhed i 2017, har gennem de seneste år oplevet vækst i antallet af opgaver og har løbende ansat nye medarbejdere til at udføre opgaver inden for bærende konstruktioner, energirådgivning og installationer. Som CAD manager får Troels Christensen travlt med at systematisere, katalogisere, udvikle og kvalitetssikre, og han vil være omdrejningspunkt for ingeniørfirmaets fremtidige tegnearbejde med ansvar for, at hans nye kolleger alle arbejder efter samme standarder. 

Lasse B. Jørgensen og Thomas Ellitsgaard, der sammen ejer Erasmus & Partnere, ser ansættelsen af Troels Christensen som et afgørende skridt på vejen mod yderligere vækst og fremtidig kvalitetssikring af ingeniørfirmaets arbejde.

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584
P nummer: 1011158311

Kontaktperson

UOL
Ulla O. Linna
ulla@erasmus.dk

Send til en kollega

0.047