23948sdkhjf

2- og 3-vejs ventiler med mindre moment

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Belimos butterflyventiler udmærker sig ved at kræve mindre moment. Det giver energibesparelser i forhold til tilsvarende sædeventiler e.lign. Du kan få Belimos butterflyventiler til både indspænding og lug-type, og i størrelser fra DN25 til DN700.

Også ved højt glykol-indhold
Belimos butterflyventiler er også velegnede til anlæg, hvor der er glykol i vandet. De tåler op til 50% glykolindhold og temperaturer helt ned til minus 10 grader celsius. Derfor er Belimo butterflyventiler også velegnede til køleanlæg eller anlæg der skal fungere i miljøer, hvor temperaturerne kan blive lav.

 Nyt: 3-vejs butterflyventil
Nu kan du også få Belimo butterflyventil i en 3-vejs løsning, der leveres med tilhørende T-stykke med flanger, så den er nem at montere.  Stadig med lavt moment og stadig helt tætlukkende.

 Kompakte og sikre motorer til styring
Belimos motorer til butterflyventiler er karakteriseret ved at motorerne er kompakte og hurtige at sætte i drift. De er både nemme at montere og indstille. Uanset om de er modulerende eller on/off-styrende – eller en 3-vejs løsning. Motorerne fås fra 20 Nm til 3500 Nm, og du kan også få dem op til 160 Nm med sikkerhedsindstillinger, så de lukker – eller åbner hvis du indstiller dem til dét – i tilfælde af f.eks. strømafbrydelser. Enten med en spring-return fjeder-sikring eller en elektromekanisk SuperCap-sikring.

Se mere om Belimos butterflyventiler og tilhørende motorer her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.098