23948sdkhjf

Tredje og sidste etape af Grønnegårdens renovering i gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bobach Stålentreprise A/S

En stor renovering af Grønnegården i Aalborg har været i fuld gang siden 2015, hvor Bobach Stålentreprise har leveret store mængder af altaner, skærmvægge, trapper samt reposer.

Siden sensommeren 2015, har Bobach Stålentreprise deltaget i renoveringen af Grønnegården i Aalborg, som fagentreprise. Hasseris Boligselskab står for projektet, og omfatter både  ind- og udvendig renovering. Projektet udvendig har fokus på bæredygtighed og indebærer både nyt tag, nye isolerede facadeelementer, vinduer, døre, altaner og trapper. Bobach Stålentreprise leverer alle stålelementerne, herunder godt 200 altaner, 100 skærmvægge samt over 70 trapper og reposer.

Renoveringen har som sagt fundet sted siden sommeren 2015, og har været opdelt i tre etaper, hvor der løbende har været indflytning i de nyrenoverede boliger. Det er efterhånden ikke meget af projektet Bobach mangler at levere, da tredje og sidste etape er i fuld gang. Bobach Stålentreprise forventer at være færdig med levering og montering til august/september i år. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bobach Stålentreprise A/S

Rørdalsvej 198
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bobach Stålentreprise A/S

Send til en kollega

0.075