23948sdkhjf

Trykprøvning & Energimærkning Danmark indgår ny stor aftale på OPS Gellerup Nord

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trykprøvning & Energimærkning Danmark ApS

Trykprøvning & Energimærkning Danmark har indgået aftale med A. Enggaard vedrørende test af byggeriets tæthed samt udarbejdelse af Energimærket.

Den omdiskuterede bydel Gellerup er under omdannelse. Området skal gentænkes, og en af visionerne er at flytte 950 kommunale arbejdspladser ud i centrum af området.

En bygning på 23.000 m², som integrerer arbejdspladser og offentlige funktioner samt et iværksættermiljø. Et nyt hus der bliver et ikon, som slår tonen an til et revitaliseret Gellerup. Her er varierede bymæssige og udadvendte funktioner såsom café, restaurant, arbejdende værksteder, kafferisteri mm. placeret.

Energimæssigt er bygningen designet til at overholde energiklasse 2015 med passive tiltag, og med få aktive tiltag opnås bygningsklasse 2020.

Bygningens tæthed dokumenteres ved en stor trykprøvning af alle de opvarmede kvadratmeter med et tryk på 50Pa i henholdsvis under- og overtryk. Meget forsimplet kan det sammenlignes som når en ballon pustes op - her er blot tale om en bygning.

Energimæssigt gennemgåes energirammeberegningen fra A-Z og ved udarbejdelsen af energimærket er der tale om en verificering af at rammeberegningen er korrekt.

Se evt. mere om projektet her

Se evt. mere på vores hjemmeside www.tedanmark.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trykprøvning & Energimærkning Danmark ApS

Farsundsvej 16
8200 Aarhus N
Danmark
Trykprøvning & Energimærkning Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.092