23948sdkhjf

Alument er hovedsponsor for Randers Regnskov

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Alument har indgået en sponsoraftale med Randers Regnskov og er nu med til at støtte både zoo og den tilhørende naturfond.

Fra d. 01.02.2018 er Alument nu blevet en af hovedsponsorerne af Randers Regnskov. Sponsoratet går til udviklingen af Randers Regnskov, men også til bevarelsesprojekter i Randers Regnskovs Naturfond.

Fonden arbejder blandt andet med at styrke indsatsen for at bevare truede dyr og planter i Ecuadors regnskove, men den har også forskellige naturprojekter i Danmark.

Alument er glade for at kunne støtte op om den gode sag og er stolte af sin nye rolle. I en stadig mere teknologisk verden, mener de, at det er vigtigt at sætte pris på naturen.

 

”En af fordelene ved vores terrasseløsninger er, at vores kunder får mulighed for at nyde udendørslivet i stedet for at at sidde indenfor, når vejret bliver dårligt.”

”Det er livskvalitet at være tæt på naturen, så at støtte op om Randers Regnskovs vision om at bevare både jordens biodiversitet og at give folk oplevelser i et unik miljø giver rigtigt god mening for os.” lyder det fra Alument.

 

Udover at være sponsorer for Randers Regnskov har Alument netop færdigmonteret en stor terrasseoverdækning af zooens udendørs caféområde.
Klik ind og læs mere om løsningen. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Send til en kollega

0.109