23948sdkhjf

VR for healthcare, Smart City og industri

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Epiito er det nye navn for BIM Equity VR. Ambitionen er, at være den foretrukne leverandør af Virtual Reality løsninger indenfor Health Care, Smart City og industrien.

Efter at have solgt VR Studios til Nyt Aalborg Universitets Hospital, Nyt Hospital Nordsjælland, et norsk hospitalsprojekt, Vejle kommune, Arkitektskolen Aarhus og Saudi Eastern Municipalities indleder Epiito 2018 med et nyt navn, brand og indtager nye forretningsområder og lande.

Baggrunden for rebrandingen er, at bygherrer, offentlige organisationer, kommuner og private virksomheder for alvor har fået øjnene op for værdiskabelsen ved Virtual Reality. Efterspørgslen er nu så stor, at Epiito, der tidligere hed BIM Equity VR, nu fokuserer bredt på VR-ydelser til både healthcare, smart city og industri-virksomheder.

LÆS OGSÅ: VR succes skal stå på egen ben 

VR som kommunikationsredskab
Factor X Adman har udarbejdet marketingstrategien for Epiito. Jonas N. Salih, CEO i Epiito og BIM Equity, forklarer:

”I forbindelse med at vi udvider vores fokus til nye forretningsområder og nye lande, har vi haft brug for hjælp til at udvikle en ny kommunikations- og markedsføringsstrategi. Vi hyrede Factor X Adman til at løse opgaven, og de fangede lynhurtigt vores ønsker og omsatte dem til et nyt, kommunikerende univers, der indkredser vores værdier og USP’ere.”

BESØG www.epiito.com

Prototyping the future
Som en del af marketingstrategien har Factor X Adman blandt andet udviklet Epiitos CVI, hjemmeside-design og er også bagmændene for Epiitos pay-off: Prototyping the future.

”VR er på mange måder fremtiden, og da vi kom ind under huden på Epiito blev det klart for os, at det i høj grad handler om at kommunikere via prototyper, der viser fremtidens hospitaler, byer eller hvordan industrimaskiner skal konfigureres for at fungere optimalt. Prototyping the future indikerer hermed præcist, at Epiito via 3D-prototyper giver et indblik i fremtiden – i tæt samarbejde med interessenterne”,

fortæller Martin Hoffland, partner og Art Director i Factor X Adman.      

LÆS OGSÅ: Arkitekturformidling, der virker

VR cloud og andre nyheder
Indtil nu har indsatsen primært fokuseret på udvikling og salg af VR Studio, der er 3D biografer til brugerinddragelse, kollisionskontrol, ibrugtagelse samt vedligehold. I løbet af det kommende år udvider Epiito blandt andet ydelserne med egen VR Cloud løsning, der sammenkæder forskellige VR platforme og gør det muligt at interagere på tværs af digitale enheder.

KORT OM EPIITO
Epiito udvikler og producerer 3D hardware og software løsninger til Healthcare, Smart City og industrivirksomheder. Epiitos fuld-skala 3D-modeller giver virksomheder, projektejere og offentlige organisationer et værktøj, der involverer og optimerer og fører til bedre projekter, øger viden og fremmer salgsprocesser. Med Epiitos VR-teknologi er det muligt at identificere, rette og eliminere fejl og samtidig skabe en fælles forståelse gennem involvering og co-creation - uanset team størrelse, sammensætning og fysisk placering. Epiito er et datterselskab af BIM Equity, der er en af Danmarks førende rådgivere indenfor det digitale byggeri. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.092