23948sdkhjf

Automatisk grillsystem og andre nyheder fra anStorkøkken på FoodExpo

| Medlemsnyhed | Indrykket af andersen & nielsen as

andersen og nielsen besøger naturligvis igen FoodExpo i Herning. Vi er at finde på stand L9230 og har masser af spændende nyheder med os. Bl.a. et automatisk grillsystem, der giver dig hurtig og lækker servering.

Efterlyser du et perfekt stegeresultat hver gang? Så bør du overveje at slå et smut forbi anStorkøkkens stand på FoodExpo i Herning d. 18. - 20. marts. Her giver vi jer en demo af vores nye ROG Roll'n'Grill der helt uden fedt giver samme lækre stegeresultat - hver gang!

Kød, fisk eller grøntsager indsættes ovenfra og passerer gennem grillområdet med en kostant hastighed, hvilket sikrer et saftigt resultat. Grillen er nem at placere i køkkenet, da den kun måler 682x280x385 mm. 

Læs mere om det automatiske grillsystem ROG Roll'n'Grill her

Masser af spændende nyheder - bl.a. en biokværn til industrien
Vi har selvfølgelig også mange flere produkter med på messen, og et af dem er vores Disperator GTS madaffaldskværn, der reducerer transporten af madaffald fra køkkenet samtidig med at arbejdmiljø og hygiejnen forbedres.  Dårlig lugt og bakteriedannelse bliver nemlig mindsket, når man sorterer affaldet direkte ved kilden, og man slipper for tunge løft, når madaffaldet ikke skal transporteres i spande. 

Kværnen findeler selv madresterne - også de hårde råvarer som fx kødben, avocado- og olivensten - og omdanner det til pulp. Derefter pumpes det til en tank, som man kan placere enten indenfor eller udenfor. Lagertanken tømmes af en slamsuger, der transporterer slammet til et biogasanlæg, hvor det genanvendes til miljørigtig biogas. 

Disperator GTS kan håndtere over 15 liter madaffald pr. minut svarende til madaffald fra ca. 4.000 gæster på en time!

Du kan læse mere om biokværnen fra Disperator her

Vi glæder os til at se dig på messen på stand L9230!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
andersen & nielsen as

Meterbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark
andersen & nielsen as

Send til en kollega

0.11