23948sdkhjf

Mindre end 2 uger til Nordic BIM Academy...

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

20. til 22. marts løber den anden udgave af Nordic BIM Academy af stablen. Studieturene er nu udsolgt, men der er stadig pladser til de to konferencedage.

Nordic BIM Academy bringer BIM-eksperter og interesserede sammen til et par intensive dage med virksomheds- og projektpræsentationer,"Build Copenhagen Live"-konkurrence og "OpenBIM in Action".

Internationale talere og projektpræsentationer
Foster + Partners fra Storbritanien, Soini & Horto fra Finland og Aidea fra Filippinerne er blot nogle af de internationale virksomheder, der fortæller om deres store projekter. Fra Danmark møder du Lene Espersen CEO, Dansk Arkitektvirksomheder, Torben Klitgaard fra BLOXHUB og Jan Karlshøj fra buildingSMART. På Nordic BIM Academy bliver du derudover blandt andet klogere på, hvordan BIM er en integreret del af den igangværende udvidelse Københavns Lufthavn, Tagkronen i Vanløse og Steno Diabetes Center. 

Læs også: Pilotprojekter - den nemmeste vej til BIM

VDC og Virtual Reality
På Nordic BIM Academy er der også fokus på byggefasen med præsentationen af ​​MT Højgaards VDC-strategi, António Ruivo Meireles fra ndBIM deler ud virksomhedens erfaringer med at arbejde med de største store spanske entreprenører, mens Paul Surin fra Wienerberger løfter sløret for hvordan teglproducenten arbejder med Digital Supply Chain. Sune From projekt- og entreprisechef på Nyt Hospital Nordsjælland fortæller om, hvordan de bruger Virtual Reality til at skabe en mere dialogbaseret og brugerinddragende proces, reducere konstruktionsfejl, forberede ibrugtagelse samt drift og vedligehold.

Læs også: Molio og Bygherreportalen indgår samarbejde

Build Copenhagen Live
Som en del af Nordic BIM Academy afholder buildingSMART konkurrencen "Build Copenhagen Live", hvor tværfaglige teams har 48 timer til at gennemføre et komplet projekt.

Læs mere om Build Copenhagen Live her >> 


INFO NORDIC BIM ACADEMY 2018
Nordic BIM Academy afholdes af Nohrcon i samarbejde med BIM Equity og BuidlingSMART. GRAPHISOFT og Trimble er konferencepartnere.

Registrering og yderligere information på Nohrcons hjemmeside >> 

Prisen for fuld konferencepakke er 5065 kroner, mens prisen for en dags konference er 2010 kroner. Du kan registrere 3 og betale for 2. NB: Alle priser er ekskl. moms.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.126