23948sdkhjf

Røverhistorier, mumier og hemmelige selskaber – historier fra FXA-maskinrummet #1

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Morten Leth Jacobsen er copywriter og konceptudvikler hos Factor X Adman. Ved siden af hans dag-job skriver Morten romaner, der træner hans sproglige evner og sikrer, at kundernes historier formidles i et levende sprog.

Morten Leth Jacobsen er Factor X Admans Århus-baserede copywriter og konceptudvikler, der besidder en levende skønlitterær åre. Morten debuterede som skønlitterær forfatter i 2009, tre år senere modtog han Statens Kunstfonds tre-årige arbejdsstipendium og har siden udgivet flere romaner.

LÆS OGSÅ: Epiito: VR for healthcare, Smart City og industrien

Drakenberg – fortællingen om en 145 årig sømand
Senest har Morten skrevet en litterær byvandring om den dansk-norske sømand Christian Jacobsen Drakenberg, der levede 1626-1772 og – ifølge ham selv - blev 145 år gammel. Han var berømt i hele Aarhus og hans aftryk kan ses flere steder i byen. Mortens skønlitterære eskapader sørger for, at hans sproglige evner konstant får den nødvendige træning, der sikrer, at vores kunders budskaber formidles i et levende, engagerede og fortællende sprog. Det har virksomheder som blandt andet Danfoss, MAN Diesel & Turbo, Palsgaard, Pressalit, Primo, METRO THERM og DuPont Danisco gennem tiden nydt godt af.

LÆS OGSÅ: Arkitekturformidling, der virker 

Historien om Drakenberg kan downloades som Podcast...og så har Morten i øvrigt netop underskrevet en kontrakt med et større dansk forlag om udgivelse af en stor historisk roman om samme Drakenberg, som udkommer til august. Bogen altså, ikke Drakenberg.

MERE INFO om Drakenberg podcast her >> 

Kort om Morten Leth Jacobsen
Morten Leth Jacobsen har en mastergrad i retorik og kommunikation fra Aarhus Universitet og er derudover uddannet eksportingeniør fra VIA University College. Han har undervist i retorik, creative writing og kommunikation. Morten har mange års erfaring som journalist, redaktør, oversætter, copywriter og konsulent. Modtager af Statens Kunstfonds tre-årige arbejdslegat.  

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.174