23948sdkhjf

Optimering af byggeprocesser

| Medlemsnyhed | Indrykket af BEKEY A/S

Der er store besparelser at hente i byggeriet ved at optimere processerne – fx gennem digital administration og distribution af nøgler.

"Det er noget sludder, at den største trussel for byggebranchen de kommende år er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Truslen er snarere, at mine medlemmer står 33 % af deres arbejdstid uvirksomme på byggepladserne," udtaler Gunde Odgaard, sekretariatsleder i BAT-kartellet.  Læs mere

BEKEY er helt enig! Der er store besparelser at hente i byggeriet ved at optimere processerne – fx gennem digital administration og distribution af nøgler.

Nøgler er essentielle når en håndværker skal have adgang til lejligheder og byggepladser under en byggeproces. Ofte skal flere håndværkere have adgang til samme område – men på forskellige tidspunkter. Det byggetekniske personale bruger derfor ofte tid på koordinering og aflevering af nøgler. Hertil må entreprenøren lægge en sum penge til side til mistede nøgler, erstatning og fremskaffelse af nye nøgler og cylindere.

BEKEY har siden 2015 leveret løsninger til byggebranchen, der afhjælper netop dette problem. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din byggeplads.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BEKEY A/S

Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Danmark
BEKEY A/S

Send til en kollega

0.172