23948sdkhjf

Få flere varme leads ud af jeres deltagelse på fagmesser

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Du kender det godt. Du udstiller på en velbesøgt messe, men har (desværre) lidt for rigeligt med tid til at tjekke dine private statusopdateringer. FXA sætter dig i kontakt med dine kunder før, under og efter messen.

Det går rigtigt godt i byggebranchen, hvor der bliver bygget, renoveret og udviklet som aldrig før. Men som bekendt er der mange om buddet, og enhver ny opgave kræver en stor salgs- og akkvisitionsindsats. Et oplagt sted at møde nye kunder er de store fagmesser, som giver fremragende muligheder for at præsentere nye produkter, holde netværket ved lige og ikke mindst generere nye leads. Men da messedeltagelse aldrig er billig og lægger beslag på en stor del af organisationens ressourcer, er det afgørende, at forberedelse, eksekvering og opfølgning foregår præcist og professionelt.

LÆS OGSÅ: Inbound marketing på tre minutter 

Gør messedeltagelsen til et tilløbsstykke
Planlægger I at udstille på Building Green, Ejendomsmessen eller en af de andre byggemesser? Så kan Factor X Adman hjælpe jer med markedsføringen - både før, under og efter messen.

I perioden op til messen skaber vi opmærksomhed omkring jeres deltagelse. Under selve messen sikrer vi, at jeres stand og præsentationsmaterialer skiller sig ud. Efter messen følger vi op på de varme leads, I har fået. Som en del af bemandingen af jeres messestand, misser du nok broderparten af dine venners statusopdateringer. Omvendt møder du med stor sandsynlighed en række nye kundeemner i den virkelige verden.

LÆS OGSÅ: Arkitekturformidling, der virker 

Vi kender byggebranchen
Hos Factor X Adman kender vi byggebranchens agendaer og succeskriterier. Vi rådgiver både bygherrer, rådgivere, producenter og organisationer med at markedsføre deres budskaber. Gennem tiden har vi således blandt andet hjulpet Arkitektforeningen, Frederiksberg Kommune, Danfoss, Metro Therm, Wuppi, PVC Informationsrådet, Pressalit, STARK, JJW Arkitekter, JUUL FROST Arkitekter, BIM Equity og Danske Landskabsarkitekter – og vi kan også hjælpe jer.

Læs hvad vi har gjort for Danfoss, Dupont og Metro Therm

Hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe jer, bør du kontakte os på info@fxa.dk eller 8731 1030 for en uformel snak.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.107