23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye produkter og velkendte løsninger trak mange besøgende til Byggros stand på Byggeri’18

De mange gæster fik et indblik i Byggros’ nyudviklede produkter inden for bl.a. terrorsikring og saneringspuds, ligesom der var mange inspirerende snakke omkring grønne tag- og vægløsninger samt vores produkter til at skabe den sunde bolig.

Sidste uge bød på fire gode og travle dage på Byggeri ’18-messen i Fredericia. Tak til de mange kunder, samarbejdspartnere og kolleger, der lagde vejen forbi vores stand, som vi delte med vores søsterselskaber BG Cura og Inja Miljøteknik.

Stemningen på Byggros' stand på Byggeri'18 var forrygende, og utallige faglige snakke, et højt niveau af vidensdeling og masser af besøg af nysgerrige gæster prægede dagene.

Vi oplevede overvældende interesse for vores produkter og kvalitetsløsninger, hvor især vores nye Hekla Saneringspuds og vores multielementer til terrorsikring af offentlige arealer tiltrak sig megen opmærksomhed. Her var specielt produktegenskaber og anvendelse omdrejningspunkter i dialogen.

For både BG Byggros, BG Cura og Inja Miljøteknik er den direkte dialog med kunder og de fagfolk, der i deres dagligdag benytter vores produkter meget vigtig. Den direkte feedback og den konstruktive dialog man får på messen, giver os mulighed for at udvikle kvalitetsløsninger, der matcher behovet ude i virkeligheden.

Byggros A/S
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27556183
P nummer: 1001467041

Kontaktperson

SR
Søren Rohwedder
Digital Content Specialist
+45 63112475 slr@byggros.com

Send til en kollega

0.062