23948sdkhjf

Inddækkede altaner skaber uderum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Altanløsninger i glas giver flere muligheder, forlænger sæsonen og forskønner ejendommen. En glaslukning fra Alument skaber et nyt uderum på altanen, som kan bruges året rundt.

Klare fordele
En inddækket altan med foldeglas kan bruges året rundt. En altan lukket med glas bliver til en lille udestue, hvor du kan nyde de skiftende årstider i ly og læ. Når vejret er godt, kan du lukke op få solen og luften ind på altanen.

En inddækket altanløsning fungerer samtidig som en klimaskærm, der holder på varmen og nedsætter energiforbruget i lejligheden.

Forny eller byg nyt
Det giver en masse nye muligheder at forny eksisterende altaner med foldeglas. Alument laver velgennemtænkte løsninger, der tager hensyn og bevarer æstetikken på nuværende bygninger og altaner. Alle løsninger udformes med respekt for stil og arkitektur.

Ved nybyggeri
Selvom man som bygherre ikke har noget ønske om at integrere foldeglas på altanen, kan vi anbefale at indtænke muligheden. Vælges et værn fra Alument, får man en langsigtet løsning, hvor der senere kan monteres foldeglas, hvis boligforeningen eller den enkelte beboer skulle ønske det.

Hos Alument er alle løsninger fremtidssikrede. Det er vigtigt for os, at du som kunde oplever at få et brugbart og holdbart resultat, der kan skabe glæde i mange år.

Nem at vedligeholde
Altaner med skydedøre er svære at rengøre i modsætning til altaner med foldeglas. Foldeglasset er let at åbne og køre til side, og beboeren kan inde fra altanen selv gøre glasset rent på begge sider uden problemer.

Med en foldeglasløsning beskyttes altanen og de bagvedliggende konstruktioner mod regn, sne, blæst, snavs – ja, sågar mod støj. En glasinddækning dæmper støj med op til 20db, så der er fred og ro til at nyde altanen og udsigten.

Få mere inspiration og kontakt Alument på https://alumentdk.dk/altanlukning/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Send til en kollega

0.078