23948sdkhjf

60 år: Kjell Stockfisch fylder rundt

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

- Det vi plejer i byggebranchen er ikke godt nok. Vi må skrue op for ambitionerne og sikre mere og bedre byggeri for pengene, konstaterer fødselaren, Kjell Stockfisch.

Kjell har et 20 år langt karriereforløb bag sig fra ledende poster i kommunalt regi, hvor især ansvarlig anvendelse af borgernes penge har været en kernesag. Nu hjælper han landets bygherrer med at skabe bedre byggerier.

Kjell er oprindeligt uddannet elektriker og har videreuddannet sig til arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. 

I 1993 drog Kjell med sine kone til Grønland, hvor han i de næste to år stod i spidsen for planlægningen af en byudvidelse og en lufthavn i Sisimiut. I 1998 blev Kjell souschef i teknisk forvaltning i Tinglev Kommune. Blot et år senere blev han forfremmet til teknisk chef. Sideløbende hermed havde Kjell også formandskasketterne på i SydKort og i Kommunalteknisk Chefforening i Sønderjylland. I 2007 takkede han ja til jobbet som teknisk direktør i den ny Aabenraa Kommune. I 2016 rykkede Kjell efter 2 år i Haderslev Kommune til V2C, hvor han i dag er markeds- og udviklingsansvarlig på Aarhus-kontoret.

Som bygherre oplevede Kjell alt for ofte projekter, der ikke blev gennemført i den ønskede kvalitet og inden for de aftalte økonomiske og tidsmæssige rammer. Det har altid ligget Kjell dybt i blodet, at man som embedsmand har pligt til at sikre bedst muligt udbytte af borgernes penge. Derfor takkede han ja, da muligheden for at få indflydelse på bygbarheden af projekter viste sig hos V2C. Han har altid været drevet af at skabe resultater sammen med andre og søgt hen, hvor beslutningerne blev taget. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.143