23948sdkhjf

Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Giv dine kunder noget andet end det, de forventer. Fx et gulv af knuste kakaoskaller. Eller et tekstilgulv, der kan vaskes. På Architect@Work i Forum 16.-17. maj kan du se, røre og føle nogle af fremtidens mest innovative – og bæredygtige – gulve.

Bæredygtigt byggeri behøver ikke at være så langhåret. Faktisk kan det endda dufte godt. Et af de nyeste produkter inden for linoleum er Marmoleum Cocoa fra Forbo, der kommer til Architecht@Work med hele tre internationale designpriser i bagagen. Den hollandske gulvekspert har udviklet en metode, der bruger knuste kakaoskaller til at skabe en særlig overflade.
”De seneste opdateringer af alle vores linoleumskollektioner viser ret tydeligt, at linoleum i dag er så meget mere end det klassiske, marmorerede look. Især arkitekterne har fået øjnene op for, at de ovenikøbet meget praktiske gulve kan tilføre noget spektakulært og eksklusivt til både hoteller, butikker og kontormiljøer,” fortæller marketing manager Anne-Mette Holm.

Verdens mest miljørigtige gulv
Selv om man har over 100 år på bagen, kan man godt være nytænkende. Hos Forbo bliver de mange års erfaring brugt til at opfinde nye teknikker – som fx genbrug af knuste kakaoskaller – tilrette designet efter kundernes behov, men også produktionen bliver konstant optimeret til fordel for miljøet. For blot få uger siden blev firmaets linoleum dokumenteret CO2-neutralt, og med et Svanemærke oven i hatten er det dermed et af verdens mest bæredygtige gulve.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.162