23948sdkhjf

BIM-objekter til Egernsund Tegl

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Egernsund Tegl producerer kvalitetsteglsten og har ligeledes udviklet deres eget komplette byggesystem "Passivhus System +C". BIM Equity har udviklet BIM-objekter af Energifals, der er en integreret del af passivhus-systemet.

Fuldmurede huse kan sagtens modsvare selv de hårdeste energikrav, som eksempelvis BR15/20, passivhusstandarder eller DGBN. Det bliver endnu lettere med Energifals, som er en del af Egernsund Tegls Passivhus System +C, der løser problematikken vedrørende hulmurstykkelser og linjetab omkring døre og vinduer. De præfabrikerede murfalse er udviklet i samarbejde med blandt andet Teknologisk Institut, Bjerg arkitektur og Dansk Passivhus Center.

Kompromisløs kvalitet
Energifals gør det muligt at både blæse og have mel i munden, når man skal opfylde bygherrers krav om høj isoleringsevne med æstetikken og vedligeholdelsesfriheden fra murede huse. Når man besøger Egernsunds Tegls hjemmeside eller får mulighed for at opleve deres smukke teglsten i virkeligheden, er det svært ikke at blive dybt imponeret over den æstetiske og kvalitetsmæssige kompromisløshed, som kendetegner den hæderkronede teglvirksomhed, hvis rødder kan spores tilbage til 1880’erne. Derfor er det heller ikke overraskende, at æstetik, funktionalitet og kvalitet går op i en højere enhed med Energifalsen, der netop forsvinder i det færdige murværk.

LÆS OGSÅ: Nordic BIM Academy 2018 - refleksioner over en konference

I tidens toneart…
Designmæssigt skaber falsen kant, når der lægges op til en stram arkitektur i bygningens indre rammer. Dermed er løsningen ikke kun energieffektiv, men understøtter også en tidsløs arkitektur båret af traditionelt håndværk. Energifalsene er en del af det komplette Passivhus System +C, der viderefører alle teglmurens kvaliteter i et smalt vægfelt med lave u-værdier og lufttæthed, der gør det muligt at overholde BR15/20 samt Passivhus og DGNB-standarder.

LÆS MERE om Energifals 

BIM Equity udvikler BIM-objekter
BIM Equity har hjulpet Egernsund Tegl med at udvikle BIM-objekter af Energifalsen til ARCHICAD. Hermed  bliver det muligt for byggeriets parter at indarbejde Energifalsen som en naturlig del af deres BIM-projekter. BIM Equity har også produceret en video, der illustrerer, hvordan man anvender objekterne – projektet er venligst udlånt af Claus Jensen Arkitekter

Se videoen på BIM Equitys YouTube-kanal

Interesseret i dine egne BIM Objekter?

Er du producent og overvejer at få udviklet BIM-objekter af dine produkter? Kontakt BIM Equity på 70 220 520 eller info@bimeqt.com for at høre nærmere om mulighederne.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.124