23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spelsberg satser på gode forbindelser på EL & TEKNIK

Spelsberg tager til EL & Teknik for at tale med elinstallatører om løsninger - ikke kun produkt.

”Vi vil altid gerne sælge produkter”, siger Spelsbergs danske direktør Carsten Berntsen, ”men vi deltager primært på EL & Teknik for at møde og tale med nuværende og kommende kunder. Mange af de nye kundeemner bliver overraskede over, at de kan få specialist-rådgivning om anvendelsen af vores produkter, og at vi kan levere tilpassede løsninger til netop deres behov.”

Når det kan komme som en overraskelse for kunderne, tror Carsten Berntsen, at det måske skyldes, at mange produkter og komponenter i dag sælges via store grossister. Spelsberg er ingen undtagelse, og det fungerer ifølge Spelsberg udmærket. Nogle kunder savner imidlertid detaljeret rådgivning hos grossisterne, men, som han siger, det kan de heller ikke forvente.
”Grossisternes medarbejdere skal håndtere mange tusind produkter og ved derfor noget om rigtig meget. Vi ved derimod rigtigt meget om lidt – og det er ikke noget problem, når vi supplerer hinanden, og kunderne ved, de kan ringe til os, men handle ved grossisterne.”

Stigende aktivitetsniveau
Spelsberg tager på EL & TEKNIK med optimisme. Det danske marked får f.eks. mere og mere øjnene op for fordelene ved Spelsbergs moduliserede kabinetserier, hvor en række standardkomponenter kan kombineres på mange måder, og derved mindsker behovet for at have mange forskellige kabinetter på lager.

Et andet populært produkt er Spelsbergs AK-Air kabinet, der er forsynet med et unikt, passivt ventilationssystem, som hindrer kondens i kabinettet. Det medfører mindre risiko for tæring og funktionsforstyrrelser, hvilket er ekstremt vigtigt for mange kunder i industri og landbrug.

Den store anlægs- og byggeaktivitet, der præger Danmark for tiden, er også gunstig for Spelsberg, der mærker stigende efterspørgsel på el-kapslingsprodukter til byggepladser, tekniske anlæg osv.

”Vi er i den heldige situation, at efterspørgslen efter kvalitetsprodukter stiger, samtidigt med at vores tyske udviklingsafdeling har udviklet en række unikke produkter, så alt i alt ser vi meget positivt på fremtiden!”, siger Carsten Berntsen, der glæder sig til

______________________________________________________________________________________________________________________
Spelsberg er blandt verdens største producenter af el-kapslingssystemer. Selskabet er hjemmehørende i Tyskland, hvor udvikling og produktion er samlet for at sikre bedst muligt samarbejde mellem udvikling og produktion og samtidigt sikre optimal kvalitetsstyring.
Spelsbergs danske salgsafdeling ligger i Nyborg. Her kan kunderne få kompetent rådgivning om de mange produkter og deres anvendelse, uanset om det drejer sig om Spelsbergs standardløsninger eller har behov for individuelle løsninger.
Spelsberg leverer bl.a. meget andet - elkapslinger til alle formål, gruppetavler, forgreningsdåser, brandsikre dåser, indstøbningsdåser og individuelle løsninger efter behov.

Yderligere info: Carsten Berntsen, tlf.: 40402577
______________________________________________________________________________________________________________________ 

Spelsberg A/S
Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31060869
P nummer: 1013779879

Send til en kollega

0.048