23948sdkhjf

Rockpanel farver, der holder hele livet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rockpanel

Du vil gerne have, at din bygning forbliver smuk i mange år - det samme vil vi. Derfor har vi forbedret overfladen på Rockpanel Colours facadepladerne for maksimal holdbarhed og nemmere rengøring.

Du kan med god samvittighed vælge vores overfladebehandling ProtectPlus, som gør pladen selvrensende: snavs bliver ganske enkelt skyllet væk af regnvandet.

 Maksimal kreativitet

Det nye brede udvalg af farver løfter din kreativitet til nye højder! Vores spændende farver er valgt til at give maksimal fleksibilitet. Uanset om du ønsker at lave et dristigt budskab eller en subtil nuance vil den nye farvepalet give dig svaret på din designvision. Vælg mellem 144 forskellige RAL- og NCS farver. Hvis du ikke kan finde den farve, du har brug for, kan vi fremstille næsten alle RAL- og NCS farver for dig.

Læs mere om Rockpanel Colours og den ekstra overfladebehandling, ProtectPlus. Du kan også bestille en gratis vareprøve af Rockpanel Colours.

 Om os

Rockpanel er en del af ROCKWOOL koncernen og tilbyder avancerede, stenuldsbaserede beklædningsmaterialer, der giver frihed i designet af facaderne såvel som detaljer og applikationer rundt om taget.

Rockpanel facadeplader er fremstillet af det naturlige og bæredygtige materiale basalt, som er en let tilgængelig vulkansk klippeart, der giver materialet dets unikke egenskaber. Rockpanel materialet har en lav vægt, men er på samme tid robust og holdbart som sten.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rockpanel

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
Rockpanel

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094