23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO styrker ledelsen

Med tiltrædelse den 15. marts 2018 er Morten Lemvig ansat som direktør med ansvar for salg, marketing og serviceydelser hos SAWO A/S.

SAWO har gennem en periode haft ønsket om at styrke direktionen, herunder særligt at ansætte en direktør, der har erfaring og succes inden for salg - og ikke mindst salg af serviceydelser. Dette skal øge markedsandelen væsentligt indenfor salg af produkter, løsninger samt service - oplyser opbyggervirksomheden.

Morten Lemvig, der er 51 år og bor privat i Aalborg, kommer fra en stilling med det samlede forretningsansvar for Skandinavien og de nordeuropæiske eksportmarkeder hos Hydrema. Beslutningen om, at det netop blev Morten Lemvig der fik jobbet, skal ses i hans mangeårige erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling samt fine resultater inden for netop salg af produkter og serviceydelser, oplyser SAWO.

”SAWO har stor succes indenfor vores primære forretningsområder, men råder samtidig over en række yderst spændende produkter og løsninger, som også nu vil få styrket fokus med ansættelsen af Morten Lemvig” udtaler Ivan Chrost – adm. direktør hos SAWO A/S.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.049