23948sdkhjf

Ny Adm. Direktør for Duravit Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Duravit A/S

Med virkning fra 1. juni 2018 overtager Søren Rasmussen stillingen som administrerende direktør for Duravit Danmark A/S i Hasselager efter Jesper Langberg, der har besluttet at fortsætte karrieren uden for virksomheden.

Duravit Danmark er en fremgangsrig afdeling af den internationale producent af designerbadeværelser, Duravit AG, og når Søren Rasmussen indtager chefstolen, er det planen yderligere at udvide aktiviteterne.
 
Søren Rasmussen, 50, havde allerede stor brancheerfaring og markedskendskab fra andre stillinger i sanitetsindustrien, da han for knap tre år siden kom til Duravit Danmark som sælger. Siden han har været en væsentlig faktor i Duravits succeshistorie.
 
Albrecht von der Groeben, chef for International Sales hos Duravit AG, udtaler: ”I løbet af sine 14 år i virksomheden har Jesper Langberg med stor dygtighed udviklet Duravit i Danmark, Island og Norge og opnået enestående resultater. Med Søren Rasmussen får vi en erfaren efterfølger i den ansvarsfulde stilling. I samarbejde med vores dedikerede teams hos Duravit Danmark og Duravit Norge vil vi helt sikkert fortsætte de tætte forbindelser med vores kunder i Danmark og Norge.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Duravit A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Duravit A/S

Send til en kollega

0.099