23948sdkhjf
Del siden
Annonce

132 skydelameller med cedertræ til boligforening

Som en del af en omfattende ombygning af boligforeningen Varbergparken i Haderslev, har Alument, som underleverandør til Egil Rasmussen A/S, leveret og monteret 132 skydelameller.

Varbergparken, et almennyttigt boligområde på i alt 15 boligblokke opført 1970-1980 og smukt placeret i et stærkt kuperet terræn med store plæner, har igennem de seneste mange år gennemgået en omfattende renovering og ombygning.

Skydelameller giver dobbelt gevinst
Som et led i den omfattende ombygning, C.F. Møller er arkitekt på, har Alument leveret og monteret Renson skydelameller til 132 altaner. Udover skydelamellernes primære funktion som flytbar solafskærmning, der kan tilpasses den enkeltes brug af altanen, er de samtidig en del af bygningens arkitektur og spiller dermed en væsentlig rolle i bygningens samlede udtryk.

Populært valg hos både bygherrer og arkitekter
Netop skydelamellernes dobbelte funktion - dels som solafskærmning og dels som et visuelt arkitektonisk virkemiddel - er den primære faktor for, at skydelameller er yderst populære blandt både bygherrer og arkitekter i øjeblikket.

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.094