23948sdkhjf

Brug for lidt ekstra plads?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Four Design A/S

Four Us® familien er vokset, og vi kan nu præsentere Four Us® 3-Seater.

Four Us® sofaerne er designet til at sikre dig den bedste komfort og dermed skabe de bedste rammer for en afslappende pause, og med den nye trepersoners sofa kan endnu flere være med!

Sammen med den prisvindende designer Anders Nørgaard har vi skabt det komfortable Zoning koncept Four Us®. Med det tidsløse design inspireret af danske 50’er klassikere er Four Us® sofaerne både visionære og moderne, og deres fleksible og dynamiske rammer indbyder dig til at tage plads. Formsproget spiller på klasse og komfort i hver detalje – eksempelvis i den ekstra fyldige ryghynde, som giver maximal støtte. I tilgift giver Four Us®’s utallige kombinationsmuligheder inden for moduler, farver og stoftyper dig mulighed for selv at skabe lige dét udtryk, der passer ind i dine omgivelser.

Uanset om du søger det perfekte sted til kaffepausen eller det uformelle møde kan Four Us® opfylde dine behov. Styrken ligger i Four Us®’s alsidighed og evne til at skabe harmoni i alle omgivelser. På denne måde får du med Four Us® bedre akustik, æstetisk design og diversitet – du får et rum med muligheder!

Se mere på fourdesign.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Four Design A/S

Faaborgvej 14
5854 Gislev
Danmark
Four Design A/S

Send til en kollega

0.107