Flammende luksus til uderummet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Decoflame ApS

Danske Decoflame designer og producerer biopejse, som er ægte hyggespredere

Når foråret nærmer sig med varmere dage og lysere aftener, ser vi frem til at nyde livet udenfor i godt selskab med venner og familie. Det er tid til at planlægge, hvordan de hyggelige og rekreative områder skal indrettes: Altanen, haven eller terrassen – stor som lille.

Uderummet er blevet vigtigt for os som et afslappende fristed. Vi inspireres af andre lande og ønsker at skabe den perfekte feriestemning – lidt luksus i hverdagen. Hos Decoflame har vi løsningen,som spreder masser af hygge og liv.

En serie af smukt udendørsdesignede bioethanolpejse, fungerer udover de betagende flammer, også som en sekundær varmekilde til de lidt køligere nordiske aftener.

STIGENDE EFTERSPØRGSEL

Tendensen er klar – der er en stigende interesse for biopejse. Efterspørgslen kommer både fra private og fra f.eks. arkitekter og byggefirmaer til brug i blandt andet udstillingshuse og -lejligheder. Her kan man med fordel tænke de udendørs biopejse ind og skabe det lækre uderum som appellerer til kunderne. 

Decoflame producerer og designer selv udendørspejsene på vores domicil i Vestbjerg. Med snart 10 års ekspertise på dette felt er vi stolte af at kunne sige, at vi arbejder med håndlavet kvalitetsdesign.

UDENDØRS BIOPEJSE

Vi har en mange forskellige udendørsmodeller. Både udendørs built-in brændere der er nemme at installere og betjene, samt fritstående biopejse som kan placeres og flyttes helt efter behov. Flere af udendørsmodellerne kan også anvendes indenfor, så man har glæde af dem året rundt.

Decoflame giver kunderne mulighed for at skabe deres eget look ud fra flere valgmuligheder: Størrelse, farve, finish og form. 

 Se alle modellerne her

Har du et projekt, som Decoflame kunne være en interessant part i, er du velkommen til at kontakte os på +45 9630 4800 eller sende en mail på info@decoflame.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Decoflame ApS

Vang Mark 2
9380 Vestbjerg
Danmark
Decoflame ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.101