23948sdkhjf

Stål, stål og mere stål til Godsbanen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bobach Stålentreprise A/S

Godsbanen 1a3 er endnu et nybyggeri, som nærmer sig at stå færdig på Godsbanen i Aalborg, og dette inkluderer også en hel del stål fra Bobach Stålentreprise.

Godsbanen i Aalborg er fyldt med nybyggerier, og Godsbanen 1a3 er endnu et, som næsten står klar. Herunder 62 luksuslejligheder på 3-4 værelser og altan samt 2 erhvervsmål, hvor alle kan nyde panorama udsigt fra tagterrassen.

Der er ikke gået på kompromis med stål. Bobach Stålentreprise leverer ind- og udvendig værn til trapper, tagterrasser, altaner og altangange i atrium. Derudover rustfrie stålkar, plantekasser i cortenstål, stålkonstruktioner til tagkonstruktioner i atrium samt søjler og bjælker.

Stålet er leveret og monteret for Byggefirmaet Knudsgaard A/S. Bobach har arbejdet på Godsbanen 1a3 siden efteråret 2016, og er netop ved at sætte sidste prik på projektet, Godsbanen 1a3 er placeret ved siden boligbyggeriet, Trappen, som Bobach Stålentreprise samtidigt leverer og monterer altaner, glasværn og trapper til, dog for Raundahl & Moesby A/S. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bobach Stålentreprise A/S

Rørdalsvej 198
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bobach Stålentreprise A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094