23948sdkhjf

Onecollection ruller linoleum i lange baner ud i Kina

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

I september 2017 blev det dansk-kinesiske universitet, Sino-Danish Centre for Education and Research (SDC), indviet. Huset er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg, som blandt andet står bag Axel Towers i hjertet af København.

Det eksklusive møbelfirma Onecollection fra Ringkøbing står bag hele indretningen af de knap 11.000 kvadratmeter, som tæller alt fra underviser-boliger over klasseværelser og lounges til administrationskontorer og en kantine.

– Det har være en meget interessant og udfordrende opgave, at skulle levere møbler til så stort et hus. På forhånd vidste vi ikke så meget om farver og overflader, kun at gulvene var lavet af sten og lofterne af træ. Og så var det ellers bare at gå i gang. Leverancen lød på alt lige fra suiter til special-skriveklapper til auditorier, fortæller Bo Nørgaard, som er salgsdirektør hos Onecollection.

Mange egenskaber
I alt blev der shippet syv 40 fods-containere med møbler fra Ringkøbing til Beijing. Inventarlisten bestod af alt fra reolsystemer og stole til skrive- og konferenceborde. En stor del af bordene blev leveret med linoleumsoverflader fra Riisfort, og det er bestemt ikke tilfældigt.

– Linoleum er et yderst fornuftigt valg, når vi snakker arbejdsborde, og til projektet i Beijing leverede vi blandt andet 100 skriveborde med linoleumsoverflader. Dels har materialet nogle akustiske egenskaber – det er simpelthen med til at absorbere lyden i rummet. Dels har det en blød overflade, som rent ergonomisk gør det rigtig godt at arbejde ved. Især hvis man hviler håndleddene meget på bordet, for eksempel hvis man skal notere i hånden eller arbejder på computer, forklarer Bo Nørgaard.

Kig forbi riisfort.dk og læs mere

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109