23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indretning og drift af Byggepladser via CP.

CP har udarbejdet et nyt katalog for Byggepladsdrift. CP kan etablere, indrette og drive jeres byggeplads. Derved kan byggeledelse, entreprenør, underleverandører og håndværkere koncentrere sig om det, de er gode til – at bygge.

 Med et CP-byggepladshotel får I fra første dag én samlet løsning til alle jeres kontor-, mandskabs- og lagerfaciliteter. Fordelen ved en samlet løsning er, at CP helt fra starten gennemtænker strukturen og logistikken på byggepladsen. Vi kan samtidig både transportere, opstille og tilslutte alle jeres faciliteter.

Vi kan også tilbyde at åbne en ”mini-udlejningsbutik” på byggepladsen med de materieltyper, I bruger mest.

CP’s byggepladsleder sørger for løbende at koordinere ind- og udflytningen af jeres mandskab og justerer kørselsveje, gangarealer, skiltning osv. i takt med de nye behov, der opstår undervejs i byggeprocessen.

Alt i alt øger det effektiviteten. Samtidig får I en mere sikker, velordnet byggeplads med et roligt arbejdsflow og ensartet kvalitet i processer, fysiske resurser og retningslinjer, både i forhold til sikkerhed, arbejdsmiljø og miljø.

Endelig fremstår byggepladsen altid ordnet og præsentabel overfor både ansatte, offentlige myndigheder og andre besøgende.

Se yderligere i vort vedhæftet katalog; http://cp.dk/byggepladsindretning-og-byggepladsdrift-katalog.html

Eller kontakt vor Byggepladskonsulent

Henrik Jørgensen på telefon (+45) 30 18 90 84, eller mail hj@cp.dk

CP ApS
Grønningen 12
4130 Viby Sjælland
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11779573

Kontaktperson

JT
Jørgen Tarris
Tilbudsberegner
+45 30189059 jta@cp.dk

Send til en kollega

0.078