23948sdkhjf

Fyns første almene boligbyggeri med DGNB-certificering

| Medlemsnyhed | Indrykket af GrowTek Entreprise ApS

De grønne tage fra GrowTek er en vigtig del af de bæredygtige materialer, der er med til at sikre en DGNB- certificering.

Civica er igang med at opføre 40 nye almene boliger i udkanten af Årslev på Fyn. Planen er bygningernes arkitektoniske udtryk skal tilføje værdi til landskabet og samtidig være komfortable at opholde sig i. De fælles udearealer bliver grønne og mangfoldige i flora, hvilket understøtter byggeriets miljøvenlige profil. 

De materialer bygningerne opføres i er valgt udfra at de belaster miljøet mindst muligt i hele deres livscyklus. Derfor er et grønt Sedumtag et oplagt valg, som tagløsning, da et grønt tag beskytter det underliggende tagmateriale mod sol og vind og derved forlænger tagets levetid.

En anden fordel ved grønt tag er, at kloaksystemet aflastes ved store mængder nedbør. En del af regnvandet optages af Sedumplanterne, hvorefter det bliver returneret til atmosfæren via fordampning. Dette gør grønt tag til en meget miljøvenlig løsning, der hjælper til at opnå en DGNB-certificering af byggeriet.

Du kan læse mere om alle fordelene ved et grønt tag her:
 
growtek.dk/produktinfo

Eller kontakt GrowTek på tlf 70 20 20 71 for mere info


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GrowTek Entreprise ApS

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
GrowTek Entreprise ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14