23948sdkhjf

Byggebranchen vinder effektivitet på byggesoftware

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajour System a/s

Byggebranchen er på stående fod i en rivende digital udvikling. Nu, hvor markedet står på sit højeste, har det aldrig været vigtigere med digitale værktøjer i byggeriet.

Bygge- og anlægsprojekter bliver der, i disse tider, flere og flere af, og det er godt. Men i kraft af den stærke udvikling i byggebranchen, bliver der stillet store krav til korrekt administration af byggestyringen. For at holde sig konkurrencedygtig og effektiv er digitale byggeværktøjer en grundsten i fremtidens byggeri. Det har vores to nye kunder Hansen & Andersen A/S og Smart Gulv, som begge er virksomheder der bidrager til det danske byggeri, fået øje på.  


Hansen & Andersen er en virksomhed der er etableret i 1947. De udfører hoved- & totalentrepriser samt fagentrepriser for virksomheder, nybyggeri, ombygning og renoveringsopgaver for private. Hos Hansen & Andersen bliver kvalitetssikring vægtet højt, og nu er de klar til at gå over til digital kvalitetssikring med Ajour System.
 
Smart Gulv er en erfaren entreprenør, der i mere end 30 år har arbejdet indenfor rådgivnings- og entreprenørbranchen. De arbejder både med nybyggeri og renovering samt entreprisestyring og tidsplanstyring.   


Virksomhederne har fået øje på fordelene ved det digitale byggeri og ser vigtigheden i den digitale kvalitetssikring i byggeriet. Med de digitale værktøjer fra Ajour System får begge virksomheder muligheden for korrekt, enkel og præcis digital kvalitetssikring af det arbejde, de udfører i det danske byggeri, der netop er et af Ajour Systems målsætninger - at understøtte det danske byggeri med digitale byggeværktøjer, som gør deres hverdag lettere.  


 
Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma- og projektweb, udbudsportal, styring og tilsyn, kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold. 
Se alle vores produkter her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajour System a/s

Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark
Ajour System a/s

Send til en kollega

0.214