23948sdkhjf

Få et godt greb i din adgangskontrol med Aperio® H100

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

Med Aperio® H100 introducerer Ruko ASSA ABLOYs nye innovative dørgreb, der på sikker og stilren vis sørger for funktionel adgangskontrol på indvendige døre.

Aperio® H100 er særligt velegnet til brug på indvendige døre til rum såsom kontorer og laboratorier, hvor der er et behov for øget sikkerhed.

Med Aperio® H100 får du et dørgreb, der er kompatibelt med de nyeste RFID-teknologier. Det betyder at du fremover kan åbne indvendige døre med brug for ekstra beskyttelse, blot ved at holde dit personlige adgangskort op mod H100 dørgrebet. Aperio® H100 kan fungere alene eller integreres med en lang række af tredjeparts adgangskontrolsystemer, så du let og hurtigt kan give dit nuværende adgangskontrolsystem en opgradering.

Til dig der vil have mere kontrol i hverdagen

Aperio® H100 kan fungere som online eller offline enhed i både nye og eksisterende adgangskontrolsystemer. Takket være et energibesparende batteri i dørgrebet, er Aperio® H100 fuldstændigt trådløst, hvilket gør det hurtigt og enkelt at montere. Der skal ikke bores nye huller, og eksisterende mekaniske cylindre, kan blive siddende i døren.

Den batteridrevne løsning betyder desuden, at H100 dørgrebet opnår et elegant stilrent look, der passer perfekt ind i dagens strømlinede arkitektur. Aperio® H100 passer til langt de fleste døre af skandinavisk standard – både med hensyn til kompatibilitet og design. For at sikre størst mulig kompatibilitet fås Aperio® H100 i både U- og L-form, i højre- og venstrevendt version, og tilpasset døre med en tykkelse på mellem 35 mm og 80 mm.

Aperio® H100 er kort sagt et yderst brugervenligt elektronisk dørgreb, med et minimalt strømforbrug og enkel udskiftning af batterier – alt sammen udformet i et elegant stilrent design, der passer helt perfekt ind i dagens moderne bygninger.

Stort udvalg inden for adgangskontrol

Aperio® H100 er det nyeste skud på stammen for Aperio®, hvis brede udvalg i forvejen tæller trådløse adgangskontrollæsere, online og offline cylindre og langskilte, online og offline låse, samt en trådløs lås, der kan føre rack- og serverskabe ind i det samme adgangskontrolsystem som døre.

Hvis du er blevet nysgerrig på hvad Aperio® kan tilbyde dig, kan du læse meget mere her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

Marielundvej 20
2730 Herlev
Danmark
ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

Send til en kollega

0.156