23948sdkhjf

Spelsberg lancerer banebrydende koncept af el-kabinetter til udendørs anvendelse på EL & TEKNIK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spelsberg A/S

Nogle nyheder er så nye, at de ikke når at være med i nyhedsbedømmelsen før fagmesserne. En af dem er Spelsberg GEOS, der netop er frigivet til salg.

GEOS står for General Enclosure Outdoor System, og som det fremgår af navnet, er kabinetterne primært designet til udendørs installationer. Spelsberg påstår, at de modstår ekstreme belastninger som f.eks. regn, sne, varme, kulde, vand, støv, sol og endda slag indenfor visse grænser. Nogle af de mange fordele skyldes valget af polycarbonat til selve kabinettet, andre opnås takket være et intelligent design fra Spelsbergs udviklere.

Patentansøgt dræn
Spelsberg har valgt at forsegle kabinettet front ved hjælp af en elastomisk pakning, som er fremstillet af silicone. Det er i sig selv en sikker løsning, men for at være helt sikker på, at f.eks. sne, der smelter, ikke giver anledning til indsivende vand ved frontforseglingen, har Spelsbergs ingeniører udviklet et patentansøgt drænkoncept, der leder vandet væk via en ”drænrende” forrest på toppen af kabinettet og ned/bagud via beskyttede drænrender. Konceptet er lige så velgennemtænkt og enkelt, som det er effektivt.

Se det med hænderne på EL & TEKNIK
Spelsbergs danske direktør Carsten Berntsen har længe håbet på, at GEOS-kabinetterne kunne nå at komme med på EL & TEKNIK og er meget begejstret over muligheden for at vise gæsterne endnu en unik Spelsberg produktserie. ”Det kan godt være vanskeligt at forklare potentielle kunder en masse produktfordele via telefonen – især når de som her er summen af en række små ”genialiteter”. Men når kunderne står med kabinetterne i hænderne og får undersøgt detaljerne, så bliver det nemt. Faktisk ser fagfolk som regel de nye finesser helt uden, at vi behøver gøre opmærksom på dem”.

Spelsberg udstiller i hal C på stand 4840.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spelsberg A/S

Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Danmark
Spelsberg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103